Sisältöön »
 
joki-kaupunki.jpg
 

Palvelut

 

Avustajat ja näyttelijät

 

Avustajat ja näyttelijät

Forssan seudulla toimii lukuisia harrastajateattereita, joiden kautta tavoitamme kattavan joukon näyttelijöitä ja avustajia. Seudulla toimii useita aktiivisia ja jäsenmäärältään suuria yhdistyksiä, joista voi myös tiedustella eri-ikäisiä avustajia kaikenlaisiin tuotantoihin. 

Seudulta löytyvät avustajat ovat uusia naamoja valkokankaalla ja heitä kaikkia kuvaa yksi sana - innostus!

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää ››

Auto-, henkilönostin ja konevuokraamot

 

Auto-, henkilönostin ja konevuokraamot

Seutumme autovuokraamoista löytyvät henkilö- ja pakettiautot, pikkubussit, tila-autot, maasturit sekä kuorma-autot. Konevuokraamojen henkilö- ja tavaranostimien laajassa tuotevalikoimassa on tarjolla vaihtoehtoja melkein kaikkeen nostamiseen. Vuokrattavissa on myös generaattoreita ja valaisukalustoa.

Kuljetus- ja nostokalustoa on mahdollista vuokrata  myös Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymältä, jonka valikoimissa on mm. kuorma-autoja, yhdistelmäajoneuvoja, nosturikuorma-auto, trukki ja pyöräkuormaaja. 

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää ››

Catering

 

Catering

Tuoretta, maukasta ja hyvällä ammattitaidolla valmistettua ruokaa. Se on juuri sitä mitä alueemme monet catering- ja pitopalveluyritykset, ravintolat, lounasravintolat, kahvilat, konditoriat ja maalaisidylliset tuvat tarjoavat. Parasta onkin, että valinnanvaraa on paljon. Löydämme varmasti näiden joukosta sopivan vaihtoehdon kuvausryhmänne muonittamiseen.

Hyvä ruoka, parempi mieli ja sitä kautta onnistuneet kuvaukset!

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää ››

Majoitus

 

Majoitus

Kuvausryhmien majoitus onnistuu Forssan seudulla urbaanisti kaupungissa tai maalaisidyllisesti luonnon helmassa. Majoitusvaihtoehtoja löytyy joka budjettiin mm. hotelleista motelleihin, majataloista maatilamajoitukseen, eräkeskuksista hevosopiston huoneistoihin ja huviloista mökkeihin.

Monet majoituspaikat edustavat hienosti eri vuosikymmeniä, joten ne soveltuvat ympäristöineen myös kuvauspaikoiksi.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää ››

Puvustus

 

Puvustus

Tervetuloa tutustumaan teatteripuvustojen aarteisiin. Puvustot pitävät sisällään melkoisia helmiä, kuten mm. 1600-luvun kuninkaallisten, rahvaiden ja sotilaiden pukuja kaikkine asusteineen ja miekkoineen sekä eeppistä pukuloistoa Anna Kareninasta Titaniciin.  Vahvasti edustettuna ovat 1950-1980 -lukujen asut, kuten myös talonpoikaisvaatteet, nunnapuvut, vanhat poliisien vaatteet sekä sodanaikaiset puvut. Tarjolla on valtava määrä kenkiä, hattuja ja peruukkeja sekä yksittäisiä uniikkeja vaatekappaleita. 

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää ››

Oppilaitosyhteistyö

 

Oppilaitosyhteistyö

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä (LHKK) kouluttaa osaajia mm. media-, catering-, kosmetologi-, markkinointi-, rakennus- ja kuljetusaloille. LHKK tarjoaa tuotantoihin harjoittelijoita ja avustajia sekä laajan kattauksen erilaisia palveluja edellä mainituilta aloilta.

Ypäjällä toimiva Hevosopisto on hevosurheilun valtakunnallinen valmennuskeskus ja alan suurin oppilaitos, joka tarjoaa ainutlaatuisen kuvausmiljöön lisäksi hevosenkäsittelyn ammattilaisia ja hevosia erilaisiin tuotantoihin.

Tammelassa sijaitseva Eerikkilän Urheiluopisto on koulutuskeskus, jonka erikoisaloina ovat liikunta ja luonto. Nykyään Eerikkilässä toimii myös jalkapallon ja salibandyn valtakunnallinen valmennuskeskus. Liikunnallisen väen rekrytointi kuvauksiin onnistuu Eerikkilän kautta. 

Lue lisää oppilaitosyhteistyöstä LHKK:n kanssa »